Vegnagun
Τρι Ιουλ 20, 2010 10:16 pm
Φάγαμε ήττα. Οι χαρακτήρες μου είναι γύρω στο lv 40 και νόμιζα ότι θα είχα πλάκα το Vegnagun με τα special spheres. Αμ δε. Κάνω ντου στην ουρά, βαράει όλους με τη μία ψωφάνε οι 2. Δίνω phoenix down στον ένα, σκοτώνει τον άλλο(για μερικούς γύρους παίζαμε αυτή τη κολοκυθιά). Επειδή βαρέθηκα αυτή τη βλακεία προλαβαίνω και φοράω το special sphere της Paine αλλά και πάλι φάγαμε ήττα. Ρίχνει μία με το λέιζερ πάνω στην Paine(και όχι στα φτερά, έλεος...) κάνω heal ξαναρίχνει πάλι στην Paine( ), game over
Tι να κάνω καμιά ιδεά?
Εχώ ανεβάσει μόνο white mage, gunner, thief, warrior. Oι χαρακτήρες είναι lv 35-37
Tι να κάνω καμιά ιδεά?
Εχώ ανεβάσει μόνο white mage, gunner, thief, warrior. Oι χαρακτήρες είναι lv 35-37
Απ: Vegnagun
Παρ Ιουλ 23, 2010 7:06 pm
Λοιπόν τελικά τα κατάφερα. Εμεινα στο farplane ανέβηκα level 47-50 και μόλις είδα ότι σκότωνα Omega Weapons είπα να πάω να δοκιμάσω και το τερμάτισα το παιχνίδι σε nornal ending.
Το formation μου ήταν white mage/warrior/samurai. Ξεκίνησα κάνοντας protect/shell/reflect με white mage, μετά τον έκανα alchemist και έκανα mix hi-potions για να γίνονται super potions. Με την Paine έκανα συνέχεια armor break και βάραγα με τον samurai. Και finito
Το formation μου ήταν white mage/warrior/samurai. Ξεκίνησα κάνοντας protect/shell/reflect με white mage, μετά τον έκανα alchemist και έκανα mix hi-potions για να γίνονται super potions. Με την Paine έκανα συνέχεια armor break και βάραγα με τον samurai. Και finito
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης