- CostascssModerator
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010
Τόπος : Athens
God Hand (2007)
Πεμ Ιουλ 29, 2010 6:38 pm
Σενάριο 8 (Ένας θνητός που πάει στον κάτω κόσμο για νικήσει τον διάβολο με το θεϊκό του χέρι...συνηθισμένο...)
Γραφικά 9.5 (Ίσος αξίζει και 10)
Ηχος 10 (Ήχος που σε ξεκουράζει και σε κάνει να απολαμβάνεις το παιχνίδι)
Χειρισμός 10 (Πολύ απλός χειρισμός)
Gameplay 10 (Το καλύτερο beat-em up που έχω παίξει)
(Είναι παιχνίδι που έχεις όρεξη να το παίξεις όταν έχεις νεύρα ή ένταση για να ξεδώσεις.......Όσες φορές και να το τερματίσεις δεν το βαριέσαι)
Γενικά 9.4 (Από τα αγαπημένα Games πολλών)
Απ: God Hand (2007)
Παρ Ιουλ 30, 2010 12:39 am
Αμά σου πω δεν το ξέρω τι θα πεις? Θα το πάρω σίγουρα τώρα με αυτά που έγραψες όμως!
Παρ Ιουλ 30, 2010 2:19 am
Nai exei fash to paixnidi, den einai kanena aristourghma alla h mousikh tou ontws einai FOVERH!
Aksizei na tou rikseis ena mati.
Aksizei na tou rikseis ena mati.
- CostascssModerator
Παρ Ιουλ 30, 2010 9:19 am
Αν και ωραίο παιχνίδι δεν είναι πολύ γνωστό...Zack Fair έγραψε:Αμά σου πω δεν το ξέρω τι θα πεις? Θα το πάρω σίγουρα τώρα με αυτά που έγραψες όμως!
Σε προειδοποιώ ότι στην αρχή θα σου φανεί παλούκι, μα άμα μάθεις να αποφεύγεις τις κινήσεις (του αντιπαλου) ή να επιτίθεσαι πρώτος (ή να το παίξεις στο easy) γίνεται πιο εύκολο...
- CostascssModerator
Παρ Οκτ 01, 2010 10:41 am
Zack ξέχασα να σου πω ότι σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού διακωμωδούν τους Power Rangers....
Ελπίζω να το άρχισες!?! Γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορώ να σου προτείνω.
Ελπίζω να το άρχισες!?! Γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορώ να σου προτείνω.
Παρ Οκτ 01, 2010 3:07 pm
Mπα γιατί είχα πάρει σβάρνα τα Final Fantasy και τώρα τα Silent Hill. Εχώ μήνες δουλειά ακόμα. Εχω ατερμάτιστα καμιά εικοσαριά παιχνίδια ακόμα. Ασε που θέλω να παραγγείλω και τα Kingdom Hearts 1,2. Eχώ να πάω Αθήνα και καιρό και καταλαβαίνεις. Πάντως με το πετύχω κάπου θα το μαγγώσω με τη μία
- CostascssModerator
Παρ Οκτ 01, 2010 7:59 pm
Zack Fair έγραψε:Mπα γιατί είχα πάρει σβάρνα τα Final Fantasy και τώρα τα Silent Hill. Εχώ μήνες δουλειά ακόμα. Εχω ατερμάτιστα καμιά εικοσαριά παιχνίδια ακόμα. Ασε που θέλω να παραγγείλω και τα Kingdom Hearts 1,2. Eχώ να πάω Αθήνα και καιρό και καταλαβαίνεις. Πάντως με το πετύχω κάπου θα το μαγγώσω με τη μία
Γίαυτό δεν αλλάζω την Αθηνα με καμια άλλη πόλη....Πάντως αυτό το παιχνίδι δεν θα το βρείς τόσο εύκολα... Τώρα πια μονο να το κατεβάσεις...
- CostascssModerator
Σαβ Μαρ 05, 2011 10:55 am
Trailers:
Στο άλλο forum ο xamergt είπε ότι το θεϊκό god hand και το θεϊκό Okami (του οπίου θα κάνω review σε μερικές μέρες)ήταν τα τελευταία projects της clover. Αναρωτιέμαι γιατί έκλεισε μετά από δυο τόσο ωραία games. Ξέρει κάποιος γιατί?
Στο άλλο forum ο xamergt είπε ότι το θεϊκό god hand και το θεϊκό Okami (του οπίου θα κάνω review σε μερικές μέρες)ήταν τα τελευταία projects της clover. Αναρωτιέμαι γιατί έκλεισε μετά από δυο τόσο ωραία games. Ξέρει κάποιος γιατί?
Σαβ Μαρ 05, 2011 12:22 pm
Το PS2 μου δεν το έχω σπασμένο αλλά έχω βρει ένα ωραίο site που πουλά μεταχειρισμένα, οπότε θα το βρω πιστεύω
- CostascssModerator
Κυρ Μαρ 27, 2011 2:35 pm
To vrika sto media markt tou aigaleou . To poulousan mazi me to epic Okami (pou exe vgei ths idia epoxi apo thn Clover kai Capcom). Itan se mia kasetina pou egrafe: Capcom's Classic games.
Genika poulage pola zevgaria epic ps2 games tis Capcom, opos kai Onimusha 3 kai DOD (krima pou den krataga arketa lefta mazi mou...).
Vasika gia allo logo ekana afth th dimosiefsi, sto piso meros tou koutiou tou God Hand egefe oti o tropos maxis tou einai apo tous dimiourgous twn Resident Evil, Devil May Cry kai enos pou den kserw Viewtiful Joe.
Edit:
Vrika mia eikona apo to Viewtiful Joe:
Genika poulage pola zevgaria epic ps2 games tis Capcom, opos kai Onimusha 3 kai DOD (krima pou den krataga arketa lefta mazi mou...).
Vasika gia allo logo ekana afth th dimosiefsi, sto piso meros tou koutiou tou God Hand egefe oti o tropos maxis tou einai apo tous dimiourgous twn Resident Evil, Devil May Cry kai enos pou den kserw Viewtiful Joe.
Edit:
Vrika mia eikona apo to Viewtiful Joe:
- Σπόιλερ:
Κυρ Μαρ 27, 2011 2:53 pm
Είναι αλλά δεν υπάρχει ο dante στο παιχνίδι αυτό, κάποιος τον έφτιαξε στο χερι
- CostascssModerator
Τρι Απρ 19, 2011 12:54 am
Τελευταίο off-topic:
Δηλαδή μπορείς να ζωγραφίσεις τον ήρωα σου όπως θέλεις σε αυτό το παιχνίδι ή απλά αυτές οι εικόνες είναι fake???
Δηλαδή μπορείς να ζωγραφίσεις τον ήρωα σου όπως θέλεις σε αυτό το παιχνίδι ή απλά αυτές οι εικόνες είναι fake???
- Σπόιλερ:
Τρι Απρ 19, 2011 3:37 pm
Οπά μάλλον για νέο παιχνίδι το βλέπω από τους δημιουργούς του Viewtiful joe. Της capcom είναι και αυτό
- CostascssModerator
Τετ Απρ 20, 2011 12:27 am
Με μπέρδεψες...
Αυτές οι εικόνες είναι από το Viewtiful joe (http://www.gamefaqs.com/ps2/920438-viewtiful-joe/images).
Αυτές οι εικόνες είναι από το Viewtiful joe (http://www.gamefaqs.com/ps2/920438-viewtiful-joe/images).
- CostascssModerator
Τετ Απρ 20, 2011 1:21 am
Και η Trish.......
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης