Εντυπώσεις για το remake του PSP
Σαβ Απρ 23, 2011 2:41 pm
To έπαιξε κανείς? Απ'ότι είδα έχει και το after years μέσα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι πέρα του κανονικού ΙV. Πόσο βελτιωμένο είναι το παιχνίδι σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις για psone και game boy advance?
- CostascssModerator
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010
Τόπος : Athens
Απ: Εντυπώσεις για το remake του PSP
Τετ Απρ 27, 2011 1:14 pm
Κατά αρχάς θα πω Χρόνια Πολλά σε όλους μια και είναι η πρώτη φορά που γράφω μετά τις γιορτές (και τις βαρετές διακοπές).
Τώρα για το remake του FFIV: είχα σκοπό να το παίξω με το που θα έβγαινε αλλά μου τα χάλασε το psp μου .
Τώρα για το remake του FFIV: είχα σκοπό να το παίξω με το που θα έβγαινε αλλά μου τα χάλασε το psp μου .
Πεμ Απρ 28, 2011 12:12 am
Ακόμα τίποτα ε? Χρόνια πολλά. Βρες μια pandora μπαταρία ρε ή βρες κάποιον να σου κάνει μία, να το φτιάξεις. Εκτός και αν προσπαθήσεις να φτιάξεις μόνος σου μία, αλλά και πάλι θες 20-30 ευρώ για να την πάρεις. Tutorial έχω για το τι κάνεις. Κόβεις ένα ποδαράκι του κυκλώματος μέσα
- CostascssModerator
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010
Τόπος : Athens
Πεμ Απρ 28, 2011 8:54 am
Έχω βρει οδηγούς για να φτιάξω pandora (είναι εύκολο), απλά έχω διαβάσει ότι ούτε με pandora γίνεται τίποτα στο firmware που έχω. Επιπλέον κάτι έπαθε και δεν μπορεί να παίξει ούτε cd (πχ. στο FFD012 δεν φορτώνει τις πίστες, κολλάει) .
Και αυτό το έπαθε αφού το πήγα σε αυτόν τον κλέφτη-μα***α .
Τυχαίο..?? Δεν νομίζω!
Και αυτό το έπαθε αφού το πήγα σε αυτόν τον κλέφτη-μα***α .
Τυχαίο..?? Δεν νομίζω!
Σαβ Ιουν 11, 2011 1:56 pm
Ξεκίνησα χθες το παιχνίδ. Δείχνει πολύ καλό
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης